Rapid ii trage dupa el pe sotii Moraru si pe Dinu Gheorghe. Conturile firmei Azuga sunt poprite de executor, care a recuperat 10% din suma. Pe 21 octombrie s-a inregistrat la tribunal si actiunea contra lui "Vama"

Sursa: ProSport
Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 05:53
58 citiri
Valerii si Violeta Moraru, patronii SC FC Rapid SA, au intervenit la lichidatorul judiciar al clubului si la executorul judecatoresc pentru a incerca sa deblocheze conturile firmei de imbuteliere a apei pe care o detin. Argumentul adus: e nevoie de bani pentru a fi platite salariile celor 184 de angajati. Demersul a esuat.
In acest moment, Rapidul nu mai poate fi salvat decat ipotetic, daca s-ar plati datoriile colosale catre creditori (dupa intrarea in faliment s-au activat si creantele sterse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.