Razboiul lui PALARIE cu Federatia Romana de Fotbal. Cum l-a curatat NASU-Mircea Sandu, pe modelul Universitatii Craiova a lui Adrian Mititelu

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 11:22
59 citiri
Marian Palarie a fost ales membru al Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal pe l5 noiembrie 2010, ca reprezentant al fotbalului feminin din Craiova.

Pe13 februarie 2012 reales a fost ales, dar peste un an a intrat in colimatorul sefului de atunci al fotbalului Mircea Sandu si al secretarului general al FRF, Adalbert Kasai.

Acestia au trimis la Comisia Juridica a FRF sesizarea Comisiei de fotbal feminin in care se cerea suspendarea lui Marian Palarie pentru neprezentarea clubului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.