Reactia lui Dica, dupa ce Becali a anuntat ca iese din fotbal: "Cum il fac sa se razgandeasca" + Raspuns pentru Enache: "De ce nu mi-ai zis?"

Sambata, 24 Februarie 2018, ora 13:06
19 citiri
Nicolae Dica, tehnicianul celor de la FCSB, a prefatat in cadrul unei conferinte de presa partida cu Sepsi de duminica, analizand la rece si esecul usturator cu Lazio de joia trecuta, 1-5.

"Cred ca s-a vazut unde s-a facut diferenta. N-au mai fost Nani si Caicedo, ci Immobile si Felipe Anderson, doi jucatori foarte buni, mult peste cei cere au jucat in tur. Imi asum rezultatul.

A fost o diferenta mare, dar eu visez ca la un moment dat voi antrena o formatie care va juca de la egal la egal cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.