Reactia lui Victor Piturca dupa meciul cu Slavia Praga: "Sper ca in viitor sa revin la Craiova!" Cand spune fostul selectioner ca vom vedea un nou titlu in Banie

Sursa: ProSport
Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 05:36
63 citiri
Fostul selectioner, Victor Piturca, a declarat la inaugurarea stadionului din Craiova, ca spera ca momentul noii arene sa coincida cu renasterea fotbalului oltean, dar si ca echipa din Banie are sanse sa devina campioana anul acesta sau anul viitor, conform MEDIAFAX.
Victor Piturca a afirmat ca oamenii din Craiova isi doreau o astfel de arena sportiva moderna de foarte mult timp si a laudat-o pentru reusita pe Olguta Vasilescu, fost primar al Craiovei, in prezent ministru al Muncii.
"Chiar daca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.