Reactie dura dupa ce FCSB si-a anuntat intentia de a juca la Pitesti: "Nu permitem sa stricam stadionul unde Dobrin a facut magie! Altfel, acceptati consecintele"

Marti, 13 Noiembrie 2018, ora 17:47
27 citiri
Suporterii lui FC Arges au reactionat dur dupa aparitia informatiilor cum ca FCSB intentioneaza sa se mute la Pitesti dupa ce Arena Nationala va fi inchisa.

"In Pitesti doar FC Arges! Ca o reactie la stirile din presa care spun ca FC Fcsb isi va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere.

Suntem total impotriva acestei mutari si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a nu lasa acest lucru aberant sa se intample.

Galeria ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.