"Regele" are o explicatie pentru forma slaba a jucatorilor cedati la FCSB: "Nici asa nu e bine? Cand un tanar e criticat foarte rau, se inchide in carapacea lui"

Sursa: ProSport
Joi, 08 Martie 2018, ora 05:42
11 citiri
Hagi a tinut sa-i raspunda lui Duckadam, care a spus ca jucatorii adusi de FCSB de la Viitorul nu mai au acelasi randament atunci cand vin in Capitala. Tehnicianul campioanei sustine ca o elevii crescuti de el trebuie sustinuti, nu criticati dupa fiecare meci.
"Il respect pe Helmuth, dar vreau sa ii zic un singur lucru: Steaua a jucat in primavara europeana cu acei tineri si in campionat este la doua puncte de primul loc. Nici asa nu e bine? Ce vreti mai mult? Sariti pe copii si ii criticati. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.