Reghecampf asteapta ca Gigi sa se tina de promisiune: "Atunci vom avea echipa sa ne batem pentru grupele Ligii" * Cum isi "chinuie" Contra jucatorii

Marti, 18 Aprilie 2017, ora 21:50
35 citiri
Laurentiu Reghecampf a declarat ca asteapta ca Gigi Becali sa realizeze cele 10 transferuri despre care a vorbit in aceste zile, pentru ca FCSB sa aiba un lot cu care sa atace calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Tehnicianul stelist a explicat si de ce nu a mai mizat pe serviciile lui Gabi Tamas la ultimele meciuri si a dezvaluit care sunt echipele cu care considera ca se lupta la titlu.

"Cand voi avea nevoie de Gabi Tamas, stiu ca pot apela la el. Nu este usor sa joci ultimul, sa pleci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.