Reghecampf si MM Stoica criticati de un fost colaborator la FCSB: "Am fost dat afara ca n-am fost la gratarul organizat de Reghe"

Marti, 25 Septembrie 2018, ora 13:32
38 citiri
Matteo Spatafora (42 de ani), fostul preparator fizic de la FCSB e acum la PAOK, si nu se fereste sa-i atace pe Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf pentru perioada iunie - decembrie 2016, cand italianul i-a pregatit fizic pe stelisti.

"Cred ca Meme se baga in treaba antrenorului. El tot timpul a facut asta. Nu stiu daca Meme si-a dorit sa fie antrenor. El m-a adus la Steaua si cand am avut probleme cu Reghe, cand nu ne-am inteles, m-a lasat singur. Chiar a fost comic. Eu nu am fost la un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.