ROMANIA - SPANIA 1-2 // Explicatie halucinanta a ultrasilor care au stricat momentul de reculegere: "N-am auzit cand militarul roman mort in Afganistan a fost mentionat"

Vineri, 06 Septembrie 2019, ora 19:32
20 citiri
Astazi, pe pagina de Facebook "Uniti sub tricolor", ultrasii au incercat sa isi explice reactia prin doua mesaje. In primul acuza ca organizatorii nu au anuntat in prealabil momentul solemn, iar al doilea contine o justificare incredibila.

"Nu ca am avea de ce sa dam explicatii celor ce comenteaza din fata tastaturii, insa tinem sa precizam ca momentul pirotehnic a fost inceput inaintea momentului de reculegere. Nu am avut vreo intentie sa stricam un moment solemn ce nu a fost anuntat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.