ROMANIA - SUEDIA // EXCLUSIV Iulian Chirita stie cum putem invinge vineri: "Doi atacanti si sa n-o lalaim cu asteptarea"

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 13:32
27 citiri
- Iulian, ai disparut cativa ani din atentia publica, ai trecut si prin momente mai delicate pe perioada in care ai fost inchis in Spania... Spune-ne, ce faci si cum iti mai merge acum?
- Sunt bine, locuiesc in Barcelona si lucrez ca electrician la o companie de robotica. Nu vreau sa ma mai gandesc la trecut. Cu fotbalul am tangente doar ca spectator. Din tara mai tin legatura cu fosti colegi de la Rapid. Sunt prins si intr-un grup de WhatsApp al veteranilor, unde mai vorbim una, alta. Chiar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.