ROMANIA - SUEDIA // Gigi Becali ii face echipa lui Contra * Primii 5 jucatori "care nu trebuie sa lipseasca. Budescu si Deac nu au ce cauta"

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 16:32
14 citiri
Patronul ros-albastrilor i-a transmis selectionerului Cosmin Contra care sunt cei cinci jucatori care n-ar trebui sa lipseasca din primul "11" in "dubla" cu Suedia si Spania.

"Daca as fi Contra, i-as lua pe Florinel, pe Mitrita, pe Nistor, pe Puscas si pe Baluta. Dupa aia mai aleg inca cinci, dar astia sunt primii pe care-i aleg. Deac nu are ce cauta. Nici Budescu nu merge in echipa asta, sa ma ierte. Eu nu pot sa fac echipa nationala, dar as incepe echipa cu cei cinci jucatori", a declarat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.