ROMANIA - SUEDIA // Gigi Becali il face praf pe Contra: "Bai, Cosmine, esti nebun, cum sa nu-l iei pe Pantiru?! Habar n-ai de fotbal!"

Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 10:32
12 citiri
"Merita sa fie Tanase, normal ca merita sa fie, trebuia sa il convoace la echipa nationala. Merita sa fie si Pantiru. Cum sa nu-l iei pe Pantiru?! E cel mai bun fundas stanga din Europa si tu nu il convoci! Asta inseamna ca nu stii fotbal! Nu e rautate, e necunostinta. Inseamna ca nici cei din Federatie nu stiu fotbal, nu cunosc.

Pai, daca stiau fotbal se gasea unul sa-i spuna lui Contra: *Bai, Cosmine, esti nebun, cum sa nu-l iei pe Pantiru?!*. Asta inseamna ca nu stiu fotbal. Contra nu e un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.