ROMANIA U21 - FINLANDA U21 4-1 // VIDEO Tricolorii lui Mirel Radoi au acelasi obiectiv: "Asteptam cu nerabdare sa fim acolo"

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 23:32
24 citiri
Ricardo Grigore (20 de ani), fundasul lui Dinamo, viseaza sa devina campion al Romaniei si sa poata juca la turneul final sub tricolor, dupa ce in campania precedenta s-a accidentat si nu a putut debuta la Europeanul din Italia.

"Se aude sunetul bucuriei din vestiar, pentru ca ne-am dorit foarte mult aceasta victorie. Poate din afara s-a vazut un meci usor, dar a fost dificil, pentru ca s-a deschis repede scorul. Ma bucur ca am avut o reactie rapida si il felicit pe Vali. Am reusit sa revenim ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.