ROMANIA U21 - UCRAINA U21 // Andrei Vlad in locul lui Mihai Aioani! * Mirel Radoi, decizie pe placul lui Gigi Becali: "De neinteles"

Joi, 10 Octombrie 2019, ora 23:32
22 citiri
Decizia surprinde deoarece Vlad revine dupa o accidentare si n-a mai jucat din luna mai la FCSB, in timp ce Aioani e titularul Chindiei in Liga 1, echipa care traverseaza o perioada foarte buna.

Andrei Vlad a evoluat ultimata data pe 25 mai, in esecul drastic suferit de FCSB cu Gaz Metan Medias, scor 0-4. Portarul s-a accidentat la mana si a fost inlocuit in minutul 34. A urmat o perioada lunga de recupere si a revenit in lot chiar in derby-ul din week-end cu Dinamo, scor 1-1, cand ramas pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.