Ronnie O'Sullivan, record SF: 1000 de breakuri de peste 100 de puncte! Imagini VIDEO coplesitoare din sala: ovatii si urale in picioare

Marti, 11 Martie 1000, ora 07:31
27 citiri
Englezul in varsta de 43 de ani a reusit performanta in ultimul frame al meciului, iar momentul a fost unul senzational.

Fanii s-au ridicat in picioare si au facut o atmosfera electrizanta, in timp ce Ronnie reusea sa inchida jocul cu un break de 134 de puncte. Ca o joaca, a trimis in buzunar bila rosie cu care a atins 100 de puncte si, implicit, recordul cu o lovitura executata cu mana stanga.

Interesant e ca a golit masa de bile, iar punctajul trebuia sa fie 141, dar bila alba a intrat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.