S-a aflat clauza pe care Morutan o va avea in contractul cu FCSB! Becali, conditie greu de indeplinit: "Daca va face asta, atunci sa-i dea drumul"

Sursa: ProSport
Joi, 07 Decembrie 2017, ora 05:37
36 citiri
Gigi Becali si Valeriu Iftime pot ajunge la un consens joi seara pentru transferul lui Olimpiu Morutan de la FC Botosani, la FCSB. In pline negocieri, patronul moldovenilor doreste sa-i impuna finantatorului vicecampioanei o clauza nemaiintalnita.
FCSB s-a interesat de Olimpiu Morutan inca din vara acestui an, dar negocierile au picat dupa ce cele doua parti nu au ajuns la un consens in privinta sumei de transfer. Discutiile au fost reluate dupa inchiderea perioadei de transferuri din vara, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.