Sa ne consideram nocorosi! O echipa nationala din Europa n-a castigat niciun meci...de 15 ani. Altii le-au marcat 13 goluri, romanii tot cu "taraita"

Marti, 10 Septembrie 2019, ora 05:46
35 citiri
Pastrand proportiile, putem afirma ca altii sunt mai necajiti ca noi cand vine vorba de echipa lor nationala. Este vorba de nationala statului San Marino, care n-a castigat un meci din aprilie 2004.
Asadar, au trecut 15 ani de cand nationala micutului stat nascut in interiorul Italiei nu a mai castigat un meci, chit ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale, sub egida UEFA sau FIFA. Se intampla pe 28 aprilie, 2004, cand San Marino invingea Liechtenstein cu 1-0 (1-0), intr-o partida amicala.
De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.