Sanmartean, despre razboiul FCSB - Steaua: "Nu s-a schimbat absolut nimic". Il vede pe Tucudean printre cei mai buni fotbalisti: "Chiar voiam sa ii scriu azi..."

Marti, 04 Decembrie 2018, ora 05:53
28 citiri
Lucian Sanmartean a vorbit la Gala Fotbalului Romanesc despre razboiul dintre FCSB si Steaua, dar si despre nemultumirea lui George Tucudean, care nu a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun fotbalist roman.
"Pentru mine, FCSB, Steaua, e la fel. nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceiasi oameni care conduc, aceiasi jucatori buni care joaca. Pentru mine e aceeasi echipa, nu fac nicio diferenta", a spus fostul jucator de la FCSB despre razboiul care pare ca nu se mai incheie intre echipa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.