Scrisoare-manifest semnata de Justin Stefan, secretar general LPF: "Fotbalul inseamna respect, politete, tinuta, nu personaje de teapa lui Mitica Dragomir!"

Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 19:31
19 citiri
Oficialul LPF anunta ca aceasta este ultima sa aparitie publica pana la finalul acestui an, atunci cand va iesi public cu un plan de bataie pentru perioada viitoare.

"Atunci voi propune o noua strategie pentru fotbalul profesionist, care sa-i readuca pe toti iubitorii fotbalului aproape de fenomen. Celor care se intreaba de ce abia acum, le raspund ca e mai bine mai tarziu decat niciodata.

Caci fotbalul a facut destule pentru mine, iar astazi sunt gata, la randul meu, sa fac tot ce tine de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.