SEPSI - GAZ METAN 0-1 // VIDEO + FOTO Gaz Metan castiga pe final si se mentine in lupta pentru play-off * Olaru, eroul mediesenilor

Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 19:31
22 citiri
Meciul a fost unul spectaculos, cu ocazii la ambele porti. Dupa ce Gaz Metan a avut primele ratari, in minutele 6 si 18 prin Ely Fernandes, Sepsi a replicat prin Carnat, in minutul 39, al carui sut a fost respins in corner.

In minutul 83, Darius Olaru a marcat singurul gol. Sutul lui Ely Fernandes a fost respins in fata de portar, iar Olaru a impins mingea in poarta, din 6 metri.

Dupa aceasta victorie, Gaz Metan acumuleaza 26 de puncte, fiind pe locul 6, ultimul care duce in play-off. Sepsi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.