SERENA WILLIAMS // Reactii surpriza din lumea tenisului * Cum a fost receptionat scandalul facut de Serena Williams: "Cand un barbat face asta, nu exista repercusiuni! Felicitari!"

Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 10:01
23 citiri
Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost invinsa in finala turneului de Mare Slem de la US Open de japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, dupa un meci marcat de discutiile aprinse dintre americanca si arbitrul de scaun Carlos Ramos din setul secund.

CONTEXT: Serena Williams si-a pierdut cumpatul in timpul finalei pierdute la US Open in fata lui Naomi Osaka, 2-6, 4-6, dupa ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicatiilor primite de americanca din partea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.