Sfatul lui Reghecampf pentru stelisti: "Acum e momentul sa intareasca echipa si sa formeze un grup puternic pentru a ajunge in grupele Champions League"

Sursa: ProSport
Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 01:10
123 citiri
Antrenorul care a adus ultimele doua titluri pentru Steaua, Laurentiu Reghecampf, este de parere ca echipa din Ghencea trebuie sa se intareasca in aceasta iarna pentru a putea spera din nou la o calificare in grupele UEFA Champions League.

Reghecampf admite ca echipa traverseaza o perioada complicata din punct de vedere administrativ, dar spera ca jucatorii vor da dovada de unitate si devotament si vor reusi sa castige din campionatul in Romania si sa acceada in grupele celei mai puternice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.