Si-au votat intrarea pe Arena * Consilierii generali din Bucuresti vor avea din 2017 bilete gratuite la toate evenimentele

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 13:31
20 citiri
Consilierii generali din Bucuresti vor avea din 2017 bilete gratuite la toate activitatile organizate pe cel mai mare stadion din tara.

Decembrie e luna cadourilor, iar alesii bucuresteni au introdus in regim de urgenta pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de ieri sa poata intra gratuit la evenimentele desfasurate pe Arena Nationala.

Iar ca sa fie tacamul complet, au decis sa nu vina singuri la meciuri, concerte sau alte evenimente si sa fie mereu insotiti de cel putin o persoana! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.