Si Rednic a atacat arbitrajul din meciul cu Chiajna: "Au vrut o finala Steaua - Concordia. Daca jucam 11 contra 11, cred ca ne calificam"

Sursa: ProSport
Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 05:43
28 citiri
Mircea Rednic se declara si el nemultumit de arbitrajul cu Chiajna, din semifinalele Cupei Ligii, dupa ce si Ionut Negoita s-a declarat foarte deranjat de felul in care a fost condus meciul. Dinamo - Chiajna s-a terminat 1-1, dupa un meci in care Olteanu a fost eliminat in minutul 26 si Balgradean a avut o intrare de cartonas rosu, in minutul 11.
Dinamo a ratat calificarea in finala Cupei Ligii, dupa 1-4 la general cu Concordia Chiajna. Jucatorii lui Mircea Rednic au deschis scorul in minutul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.