SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // Simona Halep intra in top 10 all-time al castigurilor dupa finala * La ce suma uriasa va ajunge daca se impune la Roland Garros

Sambata, 09 Iunie 2018, ora 12:52
60 citiri
Simona Halep, locul 1 WTA, si Sloane Stephens, locul 10 WTA, joaca astazi finala Roland Garros 2018. Meciul incepe la ora 16:00 si va fi liveTEXT pe GSP.RO si in direct pe ProTV si Eurosport.

Pentru accederea in finala, Simona Halep, 26 de ani, si-a asigurat un cec in valoare de 1,3 milioane de dolari. Cu aceasta suma Simona ajunge in Top 10 al castigurilor all-time din istorie.

In prezent, Simona Halep este pe locul 11, dupa ce a castigat 23,494,071 de dolari, iar cu cecul destinat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.