Stabilit de ani buni in Vest, Sergiu Radu ofera un ghid practic conationalilor care vor sa se realizeze in strainatate: "Dragi romani, s-a terminat cu cocoloseala!"

Miercuri, 16 Ianuarie 2019, ora 23:30
64 citiri
Soare, briza, curatenie, nu tu noroi, praf sau frig. 15 - 20 de grade Celsius in general in timpul zilei, palmieri, nisip fin, masini de sute de mii de euro, cartiere rezidentiale sau de lux de poveste. Preturile sunt cam ca la Bucuresti, doar ca imobiliarele sunt mai scumpe, dar daca ai veni pe Costa del Sol, in special Marbella, Puerto Banus, Estepona si imprejurimi, ai intelege de ce.

Poti fi vecin cu toate numele importante din Spania, de la Vicente del Bosque la Isco, Julio Iglesias si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.