Stan Wawrinka - Andy Murray // VIDEO O operatie si un sold inlocuit total nu-l opresc! Neinfricatul Andy Murray castiga in lacrimi primul titlu ATP, dupa aproape 3 ani!

Luni, 28 Octombrie 2019, ora 23:30
42 citiri
Elvetianul a inceput mai bine partida, fiind jucatorul care a controlat ostilitatile pe durata primului set. Wawrinka a facut break rapid si si-a conservat avantajul pana la finalul primului set, castigat cu 6-3.

Parea ca finala de la Antwerp va curge intr-o singura directie. Stan a facut break si in setul secund, a condus cu 3-1, insa de acolo a ineput revenirea lui Murray. Scotianul a renuntat la pragmatism si a devenit mai ofensiv, fiind extrem de inspirat in momentele in care Wawrinka a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.