SUEDIA - ROMANIA // Glenn Stromberg, adversarul Romaniei din 1983, a prefatat meciul de sambata: "Daca e la capacitate maxima, va fi cel mai periculos jucator"

Joi, 21 Martie 2019, ora 19:32
30 citiri
Fostul mijlocas suedez Glenn Stromberg, adversar al Romaniei in '83, spune ca "va fi un meci dur cu Romania, dar Suedia este in mare forma, iar de data asta vom invinge"

De peste 20 de ani este comentator TV, colaborator la postul national SVT si la Viasat Fotboll. Glenn Stromberg (59 de ani), fostul masiv international suedez, este stabilit in Italia, la Bergamo, si rade cand spune ca "peste 40 de week-enduri merg sa comentez partide din Premier League, din LaLiga, din Champions League. Cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.