Sumudica, dupa 2-2 pe terenul Petrolului: "Am reusit sa scoatem un punct cu sacrificiu. Imi cer scuze pentru tragerile de timp". Ironii la adresa lui Lita Dumitru: "Invaluiri se faceau in 1970"

Sursa: ProSport
Marti, 09 Decembrie 2014, ora 01:46
87 citiri
Petrolul Ploiesti si Concordia Chiajna au terminat la egalitate, scor 2-2, in ultimul meci al turului de campionat, la finalul uneia dintre cele mai spectaculoase partide ale acestui an.
Imediat dupa meci, Marius Sumudica a vorbit la LookTV despre punctul obtinut pe "Ilie Oana", dar si despre situatia sa la Concordia Chiajna: "Am reusit sa scoatem un punct, cu truda, cu sacrificiu. Petrolul e o echipa buna, net superioara noua ca valoare individuala. Forta grupului nostru si-a spus cuvantul, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.