Sumudica il scoate pe Dica vinovat pentru ca Alibec a sarit la bataie: "Nu cred ca a procedat corect. Eu n-as fi facut asa ceva in viata mea"

Joi, 18 Ianuarie 2018, ora 20:50
33 citiri
Marius Sumudica ii imputa lui Nicolae Dica faptul ca a programat meci amical in ultima zi de cantonament a celor de la FCSB in Antalya. Ros-albastrii au pierdut azi cu Olimpik Donetk, scor 1-2, iar pe finalul meciului Alibec si-a iesit din minti si a sarit la bataie, fiind eliminat. In plus, Dica l-a pierdut si pe Florinel Coman care s-a accidentat.

"Cand iei un meci in ultima zi de pregatire probabil ca ies astfel de scandaluri. Eu niciodata in cariera mea nu am luat si nu voi lua meci in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.