Surpriza de proportii la Timisoara! Si-a depus demisia de la ACS Poli: "Am ajuns la un moment de cumpana". Reactia clubului

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 17:17
42 citiri
ACS Poli pare sortita sa nu aiba niciodata liniste. Presedintele Sorin Dragoi a anuntat astazi oficial ca va parasi clubul timisorean din prima liga.

Conform acestuia, decizia era luata de mai bine de o luna de zile. Conducatorul demisionar va asigura insa interimatul pe aceasta functie pana in iarna, Consiliul Director urmand sa desemneze intre timp un nou presedinte.

Nici aventura lui Sorin Dragoi la conducerea clubului banatean nu a fost de lunga durata. Acesta le calca astfel pe urme unor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.