U Cluj - Energeticianul s-a jucat pe un gazon execrabil! Jucatorii s-au plans dupa ce iarba a fost distrusa la Untold: "O situatie penibila"

Luni, 20 August 2018, ora 10:50
12 citiri
U Cluj s-a impus pe teren propriu, 3-0 cu Energeticianul. "Dubla" lui Gavra si Giurgiu au adus victoria "sepcilor rosii" intr-un meci care s-a jucat in conditii penibile, pe un gazon distrus de festivalul Untold.

Avem stadioane, nu si terenuri! Dupa Arena Nationala (Bucuresti), "Ion Oblemenco" (Craiova), "Ilie Oana" (Ploiesti) si "Marin Anastasovici" (Giurgiu), si Cluj Arena se confrunta cu aceeasi problema grava. Derby-ul de ieri, dintre U Cluj si Energeticianul, s-a disputat mai mult pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.