Unu, doi, trei, patru, azi incepe campionatu'! * CSM Resita si U Cluj vor juca astazi, de la ora 18:00, primul meci al noului sezon de "B"

Vineri, 02 August 2019, ora 13:30
26 citiri
"Speram sa aducem cat mai multa lume la stadion si sa nu ne facem de ras. Fiind primul meci, cred ca se poate intampla orice. U Cluj este o formatie de traditie, care vrea sa promoveze, are buget foarte mare si nu cred ca cei de acolo vor sa rateze inca o data promovarea. Sper ca voi fi inspirat la ora jocului sa aleg cea mai buna formula de echipa. Mi-as dori ca pentru primul sezon dupa promovare sa ne pozitionam undeva la mijlocul clasamentului", a declarat antrenorul Resitei, Leontin Doana. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.