Unul dintre jucatorii neconvocati la nationala nu intelege criteriile de selectie ale lui Iordanescu: "Sunt extrem de dezamagit"

Vineri, 13 Mai 2016, ora 15:49
43 citiri
Florin Tanase, mijlocasul Viitorului, este la cel mai bun sezon din cariera, insa cele 15 goluri marcate in acest campionat nu l-au convins pe Iordanescu sa-l selectioneze la echipa nationala.

Fotbalistul de 21 de ani al formatiei lui Gheorghe Hagi si-a exprimat dezamagirea pentru alegerea selectionerului si spune ca nu intelege cum face Iordanescu selectia.

"A fost cel mai bun sezon al meu. Ma bucur ca am reusit sa marchez multe goluri si sa-mi ajut echipa. Sunt extrem de dezamagit pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.