UPDATE OFICIAL Primaria a luat Rapidul! 3 detalii despre acordul incheiat azi: "Orice alta entitate care castiga licitatia nu poate inscrie echipa in L4 in acest sezon!" + Derby-ul Steaua-Rapid s-ar putea juca in Liga a IV-a

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 15:11
24 citiri
Primaria Sectorului 1 a primit azi dreptul de a folosi, pana la licitatia organizata pentru cedarea brandului Rapid, sigla, culorile si denumirea triplei castigatoare a titlului.

update

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat ca echipa va fi inscrisa in Liga a IV-a, unde ar putea intalni chiar din primul sezon CSA Steaua.

"Sunt foarte bucuros ca am reusit sa inchiriem marca Rapidului pana se va solutiona licitatia. Vom inscrie echipa in liga a patra si deja asteptam meciurile cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.