UPDATE, VIDEO si FOTO * Cele mai noi informatii inainte de Romania - Polonia * Bataie intre suporteri in Centrul Vechi! Jandarmeria a intervenit in forta

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 16:45
77 citiri
Selectionerul german de pe banca nationalei Romaniei pare hotarat sa utilizeze echipa folosita in Kazahstan, cu o singura exceptie: Chiriches ii va lua locul lui Sapunaru in centrul defensivei.

Fundasul lui Napoli traverseaza o forma buna la echipa de club, iar Christoph Daum e hotarat sa-l introduca pe acesta in detrimentul lui Sapunaru, usor accidentat.

Va fi primul meci al lui Chiriches pentru Romania in actuala editie a preliminariilor, fundasul de 26 ani ratand meciurile cu Muntenegru, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.