Urmarea scandalului Hagi - FRF * Costel Enache a anuntat lotul Romaniei U19 * Decizia luata in cazul lui Ianis Hagi si cati jucatori de la Viitorul sunt convocati

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 13:41
55 citiri
In ultima saptamana, Gica Hagi a avut un razboi cu antrenorii de la echipele nationale ale Romaniei, pe care i-a acuzat ca nu cheama jucatori de la Viitorul.

In plus, Hagi a acuzat si faptul ca fiul sau, Ianis Hagi (18 ani neimpliniti), nu este chemat la nationala U19, desi a jucat titular in Liga 1 si acum este in lotul Fiorentinei, in Serie A.

Astazi, Costel Enache, selectionerul nationalei sub 19 ani, a anuntat lotul Romaniei pentru turneul de calificare la EURO 2017, iar Hagi jr. se afla ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.