Vali Lazar, entuziast dupa primul meci cu banderola lui Dinamo pe mana: "Daca vom avea ocazia sa castigam titlul, vom trage tare"

Sursa: ProSport
Marti, 22 Iulie 2014, ora 05:43
383 citiri
Dinamo a castigat primul meci oficial al sezonului, desi "cainii" au trecut prin multe schimbari in aceasta vara (Balgradean si Rus sunt ultimii plecati).

Echipa lui Stoican s-a calificat in sferturile Cupei Ligii, dupa 3-1 cu Chiajna, in primul meci in care Vali Lazar a purtat banderola de capitan. Mijlocasul a declarat dupa meci ca Dinamo se gandeste chiar si la castigarea campionatului.
"Am reusit sa trec peste emotii si ma bucur ca am castigat si ca am reusit sa inscriu. Sper sa o tin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.