Verdict crunt primit de Ionut Nedelcearu. Vesti proaste pentru Radoi: "Vom incerca, dar nu cred ca va putea evolua in primul meci la Euro"

Marti, 11 Iunie 2019, ora 05:50
12 citiri
Titularizat de Cosmin Contra in meciul din Malta, Ionut Nedelcearu n-a avut cea mai fericita prima repriza din cariera. Fundasul de 23 de ani s-a accidentat si a fost inlocuit de Cristian Sapunaru in minutul 30.
UPDATE
| Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, a vorbit pentru Telekom Sport si a dezvaluit ca Ionut Nedelcearu ar putea rata primul meci de la Campionatul European de tineret.
"Ionut Nedelcearu este in spital in momentul asta si din toate probabilitatile este vorba despre o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.