VIDEO Ce a ajuns Cupa donata de Esiriaci! Un oficial al Voluntariului a petrecut singur cu trofeul langa gratar pe mici si pe manele

Duminica, 28 Mai 2017, ora 19:14
18 citiri
Dan Leasa, directorul general al celor de la FC Voluntari, s-a bucurat exuberant de Cupa Romaniei castigata in premiera aseara de formatia ilfoveana in fata Astrei, scor 6-4 dupa loviturile de departajare.

Oficialul Voluntariului a participat la o petrecere in care a stropit trofeul castigat ca alcool, mici si manele. Leasa a fost singurul reprezentant al ilfovenilor prezent la petrecere.

Acesta nu s-a sfiit sa danseze cu trofeul in brate in timp ce-i canta lautarul, iar micii sfaraiau pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.