VIDEO Dezvaluire incredibila a unei legende din tenisul masculin: "Donald Trump mi-a oferit un milion de dolari pentru a juca impotriva surorilor Williams"

Vineri, 11 Mai 2018, ora 17:35
17 citiri
Fostul mare tenismen american John McEnroe (59 de ani) a facut o afirmatie surprinzatoare intr-un interviu acordat presei din SUA.

Acesta a declarat ca a primit un milion de dolari de la Donald Trump pentru a juca un meci impotriva uneia dintre surorile Williams.

"Am primit la un moment dat un plic de la Donald Trump, pe vremea cand nu era presedinte, cu propunerea de a juca impotriva surorilor Williams. Am refuzat. Nu am avut niciodata dorinta de a juca impotriva unei femei", a relatat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.