VIDEO + FOTO Reportaj de pe Costa del Sol: alta viata, la doi pasi de cantonamentul lui Dinamo! De la roaba cu sampanii turnata pe femei la Ferrari-ul cat bugetul "cainilor"

Joi, 27 Iunie 2019, ora 13:31
54 citiri
Jurnalistii GSP Eduard Apostol (reporter) si Cristi Preda (foto) sunt in Spania si transmit cele mai noi informatii din cantonamentul lui Dinamo

Fiindca daca elevii lui Eugen Neagoe vor sa stearga cu buretele sezonul negru din editia precedenta, vorba lui Dan Nistor "mai rau nici ca se poate", pe Costa del Sol oamenii vin pentru plaja, mare, piscine, party-uri si trai bun.
Imaginati-va un sirag de margele, iar fiecare dintre perle este o statiune plina de suflete venite sa traiasca vara altfel, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.