VIDEO + FOTO Simona Halep a scapat de un cap de serie de pe jumatatea ei de tablou! Aryna Sabalenka a fost eliminata de Svetlana Kuznetsova

Sambata, 04 Mai 2019, ora 19:30
15 citiri
Simona Halep va debuta la Madrid impotriva unei jucatoare din calificari. E pe aceeasi parte de tablou cu Elina Svitolina (sferturi), Naomi Osaka (semifinala), Petra Kvitova / Angelique Kerber / Sloane Stephens (finala).

Infruntarea intre doua generatii, Sabalenka (21 de ani) si Kuznetsova (33 de ani), a fost decisa de plusul de experienta al celei din urma.

Primul set a fost unul agonizant, incheiat dupa o ora si noua minute, scor 7-5. Rusoaica a profitat de numarul urias de duble greseli ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.