VIDEO + FOTO Stadionul de 24 de milioane de la Tg. Jiu e gata de inaugurare! Anuntul facut de primar: "Am in vedere acest meci"

Vineri, 04 Octombrie 2019, ora 19:31
10 citiri
Marcel Romanescu, primarul orasului Targu Jiu, a spus ca stadionul ar putea fi inaugurat la meciul Pandurii - Petrolul, din 5 octombrie.

"E normal sa facem si inaugurarea. Am si prevazut o suma de bani pentru acest eveniment. Stiu ca este un meci de fotbal pe data de 5 octombrie, Pandurii - Petrolul. E un joc de traditie pentru fotbalul romanesc. Am in vedere acest joc pentru inaugurare.

Zilele acestea voi purta o discutie cu CNI. Nu putem face inaugurarea fara sa fie omologat stadionul", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.