VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moti si 3 episoade MEMORABILE din Romania: escapada interceptata de Badea, cum l-au sabotat jucatorii pe Bonetti la Saftica + "Nu regret ca l-am lovit pe Mihalcea"

Luni, 14 Octombrie 2019, ora 16:31
19 citiri
Fostul jucator al lui Dinamo n-avea cum sa omita cateva episoade picante din perioada in care evolua in Romania. Acesta a povestit cum a boicotat, alaturi de Cristi Pulhac, un antrenament al lui Dario Bonetti de la Saftica, dar si cum Nicolae Badea l-a interceptat pe el si pe alti jucatori dupa o iesire in oras.

1. Cum a ramas Bonetti fara mingi la antrenament

"Cristi Pulhac a fost cel mai amuzant coleg pe care l-am avut. Tot timpul era pus pe glume, zambaret, niciodata nu l-am vazut suparat. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.