VIDEO Juan Martin del Potro a facut un anunt ingrijorator dupa ce a primit verdictul crunt al medicilor: "Nu stiu daca voi mai putea sa revin"

Sambata, 01 Iunie 2019, ora 16:30
25 citiri
Mai mult decat atat, argentinianul tocmai a declarat ca nu stie daca va mai reveni vreodata in circuitul ATP dupa acest eveniment nefericit.

"Asa cum va imaginati, este un moment dificil. Este dezarmant sa treci prin toate aceste greutati inca o data. Nu pot sa spun mai mult decat atat. Nu stiu ce se va intampla, sper sa am parte de o recuperare rapida", au fost cuvintele argentinianului.

"Nu stiu daca meciul impotriva lui Shapovalov (n.r. castigat de Del Potro miercuri la Queen's, scor 7-5, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.