Razvan Burleanu a comparat echipa Mircea Sandu cu soarecii. Presedintele onorific al FRF, facut praf de presedintele executiv al aceleiasi institutii: "O gasculita cu instinct de bisnitareala"

Sursa: ProSport
Miercuri, 28 Mai 2014, ora 00:39
81 citiri
Razvan Burleanu, seful FRF, a tinut marti o conferinta de presa in care a raspuns atacurilor lui Mircea Sandu. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a fost acuzat de faptul ca ar cheltui lunar 50.000 de euro. Ca raspuns, Sandu a amenintat ca il va da in judecata pe Burleanu pentru ca au fost dezvaluite clauzele contractului sau Daca Victor Piturca ar fi intrat marti, in jurul pranzului, in sala "Ioan Chirila" din sediul Federatiei Romane de Fotbal, ar fi fost nevoit sa isi retraga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.