VIDEO Se tem de ultrasi? Suporterii lui Dinamo au facut haos la RIN, oficialii si autoritatile nu stiu nimic! Primele reactii dupa revolutia de marti seara

Miercuri, 05 Iunie 2019, ora 10:31
16 citiri
Nucleul dur al galeriei lui Dinamo a asediat hotelul cu fumigene si alte materiale pirotehnice, acestia aducand si o cruce pe care era scris numele lui Ionut Negoita.

Desi imaginile postate inca de aseara pe Facebook erau unele terifiante, reactia hotelului condus de Ionut Negoita a fost una de neinteles.

In timp ce gazonul si pomii ornamentali din fata hotelului erau in flacari, nimeni din cadrul hotelului nu a sunat la Pompieri pentru stingerea incediului. Asta desi in hotel se aflau sute ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.