VIDEO Si fostul selectioner il sustine pe Ionut Lupescu! Mesaj transant pe Facebook: "E capabil sa faca o schimbare radicala"

Luni, 26 Martie 2018, ora 10:31
33 citiri
Nu mai surprinde pe nimeni ca Ionut Lupescu, principalul favorit al alegerilor de la Federatie, se bucura de o sustinere masiva din partea numelor importante din fotbalul romanesc.

In aceasta dimineata, a venit randul antrenorului lui PAOK, Razvan Lucescu, sa-si exprime sustinerea publica pentru Lupescu. Fostul selectioner, adus in 2009 la carma primei reprezentative ca urmare a insistentelor "Kaiserului", a transmis un mesaj publicat in aceasta dimineata pe pagina oficiala de Facebook a lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.