VIITORUL - CFR CLUJ 3-1 // FOTO+VIDEO "Acum sunt bun, Dane?" * Hagi si-a luat revansa dupa declaratiile lui Petrescu. Viitorul, meci MARE in fata lui CFR Cluj!

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 23:31
21 citiri
Scorul a fost deschis in minutul 27, printr-un autogol al lui Peteleu, iar dupa doar 9 minute Cosmin Matei a majorat diferenta cu o superexecutie de la peste 25 de metri de poarta clujenilor.

Rivaldinho si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 57, ducand astfel scorul la un neverosimil 3-0 pentru Viitorul!

In minutul 76, Culio a transformat fara probleme un penalty confuz acordat cu intarziere de George Gaman si a redus din diferenta. A fost o intrare a lui Cabuz asupra lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.